De Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastrcht © 2016  Disclaimer - Privacy verklaring

CONTACTGEGEVENS

De Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht

Rijksweg 72A3

6228 XZ Maastricht

Telefoon 043 - 361 45 21

 

E-mail info@dekliniekvoormondzorgmaastricht.nl

Telefoon  043 - 361 45 21  

Email info@dekliniekvoormondzorgmaastricht.nl

IMPLANTOLOOG

Patiënten

Wij streven naar een optimale behandeling voor al onze patiënten. Helaas is het voor ons niet mogelijk om iedereen als patiënt in onze praktijk toe te kunnen laten.

 

Als u patiënt in onze praktijk wil worden, dan kunt u een afspraak voor een kennismakingsconsult in onze praktijk maken. Uw laatste periodieke controle mag dan niet langer dan 1 jaar geleden zijn geweest. De tandarts bepaalt vervolgens (o.a. aan de hand van de gebitssituatie) of u patiënt in deze praktijk kunt worden.

 

Wij behouden ons dus altijd het recht voor om u (indien wij dat nodig achten) als patiënt in onze praktijk te weigeren.

Nieuwe Patiënt

Patiëntenpas

De Kliniek voor Mondzorg Maastricht is een van de eerste tandartspraktijken die gebruikt maakt van een patiëntenpas.

 

Met deze pas meldt u zich in onze praktijk aan als u een afspraak heeft. Dat doet u door met uw pas langs de scanner te bewegen die tegenover de balie staat. Op het beeldscherm verschijnen dan uw persoonlijke gegevens. Mochten deze gegevens niet juist blijken te zijn, dan zouden wij u willen vragen dit aan ons door te geven. Denk hierbij aan een gewijzigd (mobiel) telefoonnummer, een ander adres, verandering van de gezinssituatie of een andere zorgverzekeraar.

Het is de bedoeling dat u uw gegevens binnenkort ook zelf op het beeldscherm zult kunnen aanpassen.

 

Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u in de wachtkamer plaatsnemen. Wij krijgen bericht via het computersysteem dat u zich hebt aangemeld en zullen u binnenroepen als u aan de beurt bent.

 

Op de patiëntenpas staan gegevens die alleen binnen de Kliniek voor Mondzorg Maastricht worden gebruikt.

Pijnklacht

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan zo snel mogelijk proberen in te plannen. Helaas kunnen wij daarbij niet altijd rekening houden dat u bij uw eigen tandarts terecht kunt.

 

Het heeft overigens geen zin om direct met uw pijnklacht naar de praktijk te komen omdat de kans groot is dat onze tandartsen met andere patiënten bezig zijn. Het enige wat wij dan voor u kunnen doen, is een afspraak plannen zodra daar bij een van onze tandartsen ruimte voor is.

 

Als onze praktijk gesloten is, kunt U op de telefoonbeantwoorder horen welke tandarts er voor ons waarneemt.

 

Voor zeer dringende spoedgevallen 's avonds, in het weekend en op feestdagen, kunt u de dienstdoende tandarts bereiken onder telefoonnummer 0900-4243434.

 

Orthodontie

Als Uw beugel kapot is gegaan, maak dan zo snel mogelijk een tussentijdse afspraak met Uw orthodontist en wacht niet tot de volgende controle. Voor meer informatie, klik hier.

Als U net een beugel gekregen hebt, kun U er vooral de eerste twee nachten best last van hebben. Soms zal U een pijnstiller moeten nemen (b.v. paracetamol / Dafalgan®™). Als U veel last hebt bij het kauwen, kunt U tijdelijk wat zachter voedsel eten (b.v. brood zonder korsten, pudding en soep). Voor meer informatie, klik hier.

Formulieren

Hier vindt u een aantal formulieren die u al op voorhand online kunt invullen.

Patiënttevredenheid

Score patiënttevredenheid

Patiëntverhalen

Enquête