De Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastrcht © 2016  Disclaimer - Privacy verklaring

CONTACTGEGEVENS

De Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht

Rijksweg 72A3

6228 XZ Maastricht

Telefoon 043 - 361 45 21

 

E-mail info@dekliniekvoormondzorgmaastricht.nl

Telefoon  043 - 361 45 21  

Email info@dekliniekvoormondzorgmaastricht.nl

IMPLANTOLOOG

Het Team

Assistentes kantoor

Op dit moment zijn er geen vacatures. Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen inclusief CV en motivatiebrief naar:

marjolijn@dekliniekvoormondzorgmaastricht.nl. Wij houden uw sollicitatie dan een half jaar in onze portefeuille.

Koen de Meuter, orthodontist-assistent (2008)

Koen, onze Belgische collega, is Orthodontie assistent. Rond 2003 heeft hij besloten zich te richten op orthodontie. Sinds januari 2008 is hij parttime aan de slag gegaan als assistent orthodontie in de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht, vanaf juli 2010 werkt hij daar met grote toewijding fulltime. Het werk geeft hem grote voldoening. Niet alleen het orthodontie vak en de collega’s spelen daarbij een rol, maar ook het contact met de patiënten is voor hem iets waar hij volop van kan genieten. Het geluk dat je soms op het gezicht van de patiënt ziet, na een behandeling, is vaak onbetaalbaar.

Inmiddels heeft tandarts Hendriks twee extra tandartsen aangesteld in zijn praktijk waardoor hij zo veel mogelijk patiënten kan blijven behandelen in combinatie met alle specialistische werkzaamheden die hij verder verricht. De laatste jaren verwijzen collega-tandartsen hun patiënten steeds vaker door naar De Kliniek voor Mondzorg indien deze implantaten of andere bijzondere verrichtingen nodig hebben. Om de kennis betreffende zijn specialisaties up-to-date te houden volgt tandarts Hendriks heel regelmatig cursussen en congressen, zowel in binnen- en buitenland.

 

Tandarts Hendriks is ingeschreven in het BIG-register, wat betekent dat hij voldoet aan de wettelijke opleidingseisen opgesteld door de overheid. Ook staat hij ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en is hij bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) geregistreerd als implantoloog. Verder is hij lid van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT).

Dodger Hendriks, tandarts/implantoloog (1982)

Dodger Hendriks heeft zich na zijn studie tandheelkunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (afgestudeerd in 1981) verder gespecialiseerd in zijn praktijk in Maastricht. Tot zijn werkzaamheden behoren inmiddels het plaatsen van tandheelkundige implantaten, esthetische tandheelkunde, gebitsrehabilitaties, kroon en brugwerk, parodontologie, laserbehandelingen en diverse chirurgische ingrepen.

Samen met M. Weijland (tandarts / implantoloog) uit Eindhoven heeft dhr. Hendriks de implantologie vanaf 1988 als een van de eersten in Nederland steeds verder ontwikkeld en tot een hoog niveau gebracht.

Van 1993 t/m 2008 is tandarts Hendriks tevens werkzaam geweest in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde van het Atrium Ziekenhuis te Heerlen. Hij werkte daar samen met diverse kaakchirurgen waaronder kaakchirurg De Jonge, met wie hij nog steeds samenwerkt. Met hem behandelt en bespreekt hij onder meer ook gecompliceerde implantologie patiënten.

 

Nico Vrijens , orthodontist (2006)

Nico Vrijens is Orthodontist en heeft algehele tandheelkunde gestudeerd en behaalde in 1980 zijn tandartsexamen aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Van 1981-1983 volgde hij de specialisatie opleiding oraal chirurgie met zwaartepunt implantologie en parodontologie in Wuppertal, Duitsland. In 1986 behaalde hij zijn certificatie orthodontie volgend op de postgraduate studie aan de UOD, gevolgd door verdere specialisatie bij Drs. L. Andrews, R. Roth en R. McLaughlin.

Hij is tot 2003 in Duitsland werkzaam geweest en is inmiddels alweer geruime tijd bij ons team in Maastricht aan de slag. Zijn interesses liggen op dit moment onder meer in de 3D radiologie (Integratie van beeldvormende technieken in de orthodontische praktijk) wat weer nieuwe mogelijkheden biedt voor de nabije toekomst, ook voor onze praktijk. Orthodontist Vrijens is ingeschreven in het BIG-register, wat betekent dat hij voldoet aan de wettelijke opleidingseisen opgesteld door de overheid.

Brahim Lakdimi, mondhygiënist (2012)

Brahim is mondhygiënist en heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen alwaar hij in 2011 is afgestudeerd. Nadat hij in diverse praktijken stage heeft gelopen, is hij in november 2012 bij ons in de praktijk gestart.

Voor de behandeling van parodontale (tandvlees) aandoeningen kunt u bij hem terecht. De behandeling vindt doorgaans plaats op verwijzing van een van de tandartsen. Deze behandeling kan voorkomen dat uw tanden en kiezen los gaan staan en verloren gaan.

Naast de behandeling van de parodontologie patiënten geeft hij ook uitleg en poetsinstructies aan de reguliere patiënten, behandelt hij kleine gaatjes, maakt hij gebitsafdrukken en geeft hij lokale verdovingen. Tevens begeleidt hij samen met tandarts Hendriks de implantologie patiënten. Naast zijn werkzaamheden in onze praktijk werkt hij ook een aantal dagen in een andere praktijk.

Behandelaren

Tandartsassistentes

Balie-assistentes

Vacatures

 

 

 

Marjolijn, praktijk manager (2014)

Marjolijn is de praktijk manager en daarmee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de praktijk achter de schermen. Dit houdt in dat zij zich bezig houdt met het opzetten en soepel laten verlopen van interne bedrijfsprocessen die onder andere te maken hebben met administratie, facilitaire zaken, personeel en organisatie. Tevens is zij verantwoordelijk voor de marketing en de financiële administratie.

 

 

 

 

 

Sylvia, hoofd administratie (1998)

Sylvia is het hoofd van onze administratie en is al bijna 20 jaar werkzaam in de praktijk. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de correspondentie, het aanvragen van de implantologie behandelingen bij zorgverzekeraars en het vervaardigen van begrotingen voor grotere of kleine behandelingen. In haar functie zorgt zij er samen met Marjolijn voor dat alles in de praktijk in goede banen wordt geleid.

 

 

 

Nicole, floor manager (2008)

Nicole is onze nieuwe floormanager, ze werkt inmiddels al vele jaren in de praktijk. De meeste patiënten zullen haar al kennen als stoelassistente en ook van het begeleiden en uitleg geven aan de patiënten tijdens en na de behandelingen. Naast deze belangrijke taak zal ze zich ook meer gaan toeleggen op en het  begeleiden van de andere assistentes. Het goed regelen van de processen op de werkvloer is daarbij van cruciaal belang. Verder is Nicole het aanspreekpunt bij de begeleiding en uitleg voor de implantaatpatiënten en de apneu-patiënten. Tandarts Hendriks begeleid haar ter ondersteuning.

 

Tanja, assistente (2009)

Ik ben sinds 2009 werkzaam binnen de Kliniek voor Mondzorg Maastricht. Ik assisteer de tandartsen bij hun werkzaamheden en begeleid de patiënten tijdens en na de behandelingen. Ik informeer de patiënten over de geplande behandelingen. Ik assisteer op hele drukke dagen ook bij de orthodontist. In 2015 heb ik de cursus gevolgd voor verdovingen te zetten. Het zou dus kunnen voor aanvang van een behandeling dat ik een verdoving zet, in plaats van de tandarts, dit altijd in overleg met de patiënt. Verder werk ik met plezier in deze praktijk.

Eva, preventie-assistente (2011)

Eva heeft naast haar opleiding voor tandartsassistente ook de opleiding voor preventieassistente gevolgd en goed behaald en is hier dan ook heel erg blij mee, omdat ze zelf patiënten mag begeleiden en adviezen mag geven m.b.t. de mondhygiëne / onderhoud en gebitsreinigingen kan doen. Ook assisteert ze bij de tandartsen aan de stoel, bij hun werkzaamheden, en begeleidt ze de patiënten tijdens en na behandelingen. Doordat ze preventiewerk samen kan combineren met het assisteren, is het werk hierdoor erg afwisselend geworden en geeft haar veel voldoening! Door haar moederschap hecht ze belang aan de mondgezondheid en het motiveren van tanden poetsen bij kleine kindjes en hoopt ze meer kinderen te kunnen begeleiden binnen de praktijk.

Denise, assistente (2014)

Tandartsassistente sinds oktober 2014.

Ik ben moeder van 2 jongens en ben een ondernemend type. Als opleiding heb ik Facilitaire Dienstverlening gevolgd, echter na 12 jaar in de woningbranche te hebben gewerkt, wilde ik iets anders. Ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en werken in de zorg leek me leerzaam en interessant. Het omgaan met mensen bleef voor mij een vereiste, behulpzaam kunnen zijn en iets kunnen betekenen voor een ander, ja daar wilde ik voor gaan. Ik deed een omscholing tot tandartsassistente, volgde een stage bij een tandartspraktijk in Maastricht en na driftig solliciteren kwam ik terecht bij de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht.  Ik ben heel trots om in deze praktijk te mogen werken, zeker omdat deze praktijk enorm veel mogelijkheden biedt voor onze patiënten.

 

 

Elian, balie-assistente (2002)

Elian is balie-assistente binnen de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht. U zult haar vaak aan de telefoon krijgen voor het maken of omzetten van afspraken en het beantwoorden van vragen, bijvoorbeeld over uw behandelingen. Tevens is zij omloopassistente en bereidt zij de behandelingen voor d.m.v. de instrumenten klaar te leggen voor de tandartsen en na de behandeling draagt zij zorg voor de sterilisatie hiervan. Ook is zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer binnen de praktijk.

 

 

Angelique, balie-assistente (2012)

Angelique is balie-assistente binnen de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht. U zult haar vaak aan de telefoon krijgen voor het maken of omzetten van afspraken en het beantwoorden van vragen, bijvoorbeeld over uw behandelingen. Tevens bereidt zij de behandelingen voor d.m.v. de instrumenten klaar te leggen voor de tandartsen en assisteert zij aan de stoel. Na de behandeling draagt zij zorg voor de sterilisatie van de gebruikte instrumenten.

 

Miranda, assistente i.o. (2017)

Een carrière switch! Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de Retail was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht. Spannend maar bovenal heel erg leuk om je weer ergens helemaal in vast te “bijten”. Als eerste insteek ben ik multi inzetbaar en ga het team van de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht helpen op zoveel mogelijk plekken waar hulp nodig is. Inmiddels ben ik ook druk aan de studie gegaan om naast de praktijkwerkzaamheden ook de theorie cq het vak tandartsassistente onder de knie te krijgen. Ik heb inmiddels mijn plekje gevonden en ga dan ook met veel enthousiasme vanuit het buitenland “België”,

waar ik sinds kort woon, met plezier naar mijn nieuwe werk.

 

 

Joni, freelancer (2013)

Joni heeft zich sinds 2013 met ongelooflijk veel toewijding ingezet voor de praktijk als praktijkmanager. Sinds september 2015 is zij haar passie als coach/trainer verder gaan volgen, maar blijft als freelancer betrokken bij projecten van onze praktijk. 

Marike  †

Ter nagedachtenis aan Marike, mijn overleden vrouw.

Zij was onze floormanager en zette zich al 17,5 jaar met hart en ziel in voor de praktijk.

Haar inzet en enthousiasme wordt ontzettend gemist binnen ons team. Voor sommige onder u geldt ongetwijfeld hetzelfde. Wij zullen haar nooit vergeten en hopen haar werk met net zoveel passie te kunnen voortzetten.

 

 

Robbie Schreurs, tandarts/ tandarts MFP i.o. (2012)

Robbie Schreurs is algemeen tandarts. Hij is in februari 2009 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Sinds zijn studie is hij in Zuid-Limburg als tandarts werkzaam. Vanaf augustus 2012 versterkt hij enthousiast het team van de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht.

 

Tandarts Schreurs is gespecialiseerd in endodontologie en werkt ook op het CBT in het AZM.

Tandarts Schreurs is ingeschreven in het BIG-register, wat betekent dat hij voldoet aan de wettelijke opleidingseisen opgesteld door de overheid. Tevens staat hij ingeschreven in het KRT register, het Kwaliteitsregister voor Tandartsen.

Verder is hij lid van de NMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

 

Kimberly Marugg, tandarts (2016)

Kimberly Marugg is algemeen tandarts. Zij is in juni 2016 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en is toen kort werkzaam geweest in Tilburg. Tijdens haar studie heeft zij het profiel Dento-alveolaire chirurgie gevolgd waarbij zij een jaar op de afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie heeft gewerkt.

Vanaf oktober 2016 versterkt zij enthousiast het team van de Kliniek voor Mondzorg Hendriks Maastricht. Tandarts Marugg is ingeschreven in het BIG-register, wat betekent dat zij voldoet aan de wettelijke opleidingseisen opgesteld door de overheid. Tevens staat zij ingeschreven in het KRT register, het Kwaliteitsregister voor Tandartsen. Verder is zij lid van de KNMT, de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

 

Ahmad Hazin, mondhygiënist (2017)

Ahmad is mondhygiënist en is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds mei 2017 werkt hij bij ons in de praktijk. Hij vindt het gebit belangrijk en niet alleen voor het uiterlijk. Om je gebit zo gezond mogelijk te houden is goede reiniging nodig en soms zal er een behandeling uitgevoerd moeten worden om het te verbeteren. Hij werkt met veel plezier en helpt mensen graag af van tandvleesproblemen. Daarnaast vindt hij persoonlijk contact met mensen erg belangrijk. Naast tandvleesbehandeling behandeling geeft hij ook uitleg en poetsinstructies aan de reguliere patiënten, behandelt hij kleine gaatjes en geeft hij lokale verdovingen. Naast zijn werkzaamheden in onze praktijk werkt hij ook een aantal dagen in een andere praktijk. Tevens is Ahmad lid van de NVM en van verschillende vakbladen om te werken aan zijn bij- en nascholing.